CrimeExterneNewsPoliticaRazboiRazboiTOP STORIESUltima-Ora

Rishi Sunak în Israel în timp ce liderii mondiali caută detensionare!

Rishi Sunak în Israel Situatie Tensionata!

Prim-ministrul Rishi Sunak a ajuns în Israel, unde se așteaptă să insiste pentru ca ajutorul umanitar să fie livrat în Gaza cât mai curând posibil.

Vizita sa vine imediat după cea a președintelui Biden, pe măsură ce liderii mondiali își intensifică eforturile pentru a preveni conflictul cu Hamas să se extindă în regiunea mai largă.

Domnul Sunak urmează să se întâlnească cu prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu joi înainte de a vizita alte capitale regionale. El va oferi condoleanțe pentru civili uciși până acum în timpul războiului.

Rishi Sunak în Israel Vorbeste Despre Tragedie

Rishi Sunak în Israel
Rishi Sunak în Israel

Citeste mai multe si despre :Adevarul Spitalul Baptist Gaza Al-Ahli pe 17 octombrie Ce s-a intamplat?

“Fiecare moarte de civil este o tragedie”, a declarat prim-ministrul înainte de călătorie. “Și prea multe vieți au fost pierdute în urma actului terorist oribil al Hamas.”

S-a raportat că domnul Sunak planifica prima sa călătorie în Israel mai devreme în această săptămână, dar nu și-a confirmat aranjamentele de călătorie până miercuri seara. Între timp, secretarul de stat pentru afaceri externe James Cleverly se va întâlni cu liderii din Egipt, Turcia și Qatar în zilele următoare pentru a solicita sprijin pentru o rezoluție pașnică în Israel și Gaza.

Eliberarea ostaticilor britanici ținuți de Hamas.

Secretarul de stat pentru afaceri externe va împinge pentru un acord privind accesul umanitar la Gaza și eliberarea ostaticilor britanici ținuți de Hamas.

Oficialii au mai subliniat faptul că secretarul Apărării Grant Shapps s-a întâlnit cu omologul său american Lloyd Austin la Washington “pentru a coordona” abordarea lor. Guvernul va fi hotărât să folosească orice pârghii diplomatice pe care le poate cât mai repede posibil, înainte de ofensiva terestră larg anticipată a Israelului în Gaza.

Călătoriile ministrilor britanici seniori urmează vizitei președintelui american Joe Biden în Israel, care a fost umbrită de o explozie mortală la un spital din orașul Gaza marți.

” Afla mai multe si despre: Joe Biden finanțarea Ucrainei / Israelului Continua? CLICK AICI “

Presedintele Statelor Unite Ale Americi Explica Despre Racheta Esuata.

Domnul Biden a declarat că explozia pare să fi fost cauzată de o rachetă eșuată lansată de militanții palestinieni, susținând versiunea Israelului cu privire la incident.

Dar oficialii palestinieni au declarat că un atac aerian israelian a lovit spitalul.

La întrebările prim-ministrului de miercuri, domnul Sunak a declarat că serviciile britanice de informații lucrează pentru a stabili cine se afla în spatele acesteia.

EGIPTUL DESCHIDE GRANITA CU GAZA SPUNE SUA :

Mai multe informatii despre Egiptul care deschide granita cu gaza Click Aici

Adevarul Spitalul Baptist Gaza Al-Ahli Ce s-a intamplat?
Rishi Sunak în Israel

Afla mai multe informatii despre Rishi Sunak în Israel si in Miror UK