ExterneNewsPoliticaRazboiRazboiTOP STORIESUncategorised

Joe Biden finanțarea Ucrainei / Israelului Continua ? Apel catre Poporul American.

Joe Biden finanțarea Ucrainei / Israelului Continua?

Președintele Joe Biden intenționează să facă un apel direct către poporul american pentru a continua finanțarea Ucrainei și a Israelului în timpul eforturilor lor de război, printr-un discurs în Biroul Oval joi, conform a doi oficiali din administrație.

100 de miliarde de dolari din partea Congresului

Discursul va avea loc în prim-time, în ajunul solicitării Casei Albe de peste 100 de miliarde de dolari din partea Congresului pentru a furniza ajutor și resurse Ucrainei, Israelului, Taiwanului și frontierei SUA cu Mexicul.

Se așteaptă ca Biden să argumenteze că sprijinirea Ucrainei și a Israelului este o problemă de securitate națională a SUA când lumea se află într-un punct de cotitură.

Afla mai multe si despre : Adevarul Spitalul Baptist Gaza Al-Ahli pe 17 octombrie Ce s-a intamplat? CLICK AICI!

Joe Biden finanțarea Ucrainei / Israelului Continua
Joe Biden finanțarea Ucrainei / Israelului Continua

Costul inacțiunii și al retragerii este mult mai mare!

“El va susține că costul inacțiunii și al retragerii este mult mai mare”, conform unui oficial. Administrația Biden a livrat în august ultima sa solicitare de finanțare suplimentară, care cuprinde cereri unice dincolo de programele guvernamentale tradiționale.

Propunerea a solicitat 24,1 miliarde de dolari pentru a ajuta Ucraina până la sfârșitul anului, dar Congresul nu a aprobat-o în timpul procesului de finanțare federală pe termen scurt.

Citeste Mai mult UPDATE!! Rishi Sunak în Israel în timp ce liderii mondiali caută detensionare!

Opinia publică cu privire la asistența SUA a fost mixtă. Într-un sondaj recent CNN, aproape toți respondenții au fost simpatetici cu poporul israelian în urma atacurilor surpriză lansate de Hamas, dar nu exista un consens clar cu privire la nivelul potrivit de implicare al SUA. O treime (35%) au spus că SUA furnizează cantitatea potrivită de asistență – iar alți 36% nu au fost siguri dacă nivelul asistenței SUA este adecvat.

SUA au furnizat mult timp asistență de securitate Israelului, care primește aproximativ 4 miliarde de dolari anual în baza unui memorandum de înțelegere pe 10 ani. Noua cerere ar furniza miliarde în plus 

Joe Biden finanțarea Ucrainei / Israelului Continua?

Joe Biden finanțarea Ucrainei / Israelului Continua
Joe Biden finanțarea Ucrainei / Israelului Continua

Mai multe detalii despre Spitalul din gaza pe CNN

“Mai multe informatii despre Egiptul care deschide granita cu gaza Click Aici