GeneralJustitie

Barbra Streisand nu a fost mulțumită de modul în care Siri îi spunea numele. Așa că a sunat CEO-ul Apple pentru a-l remedia. Hei Siri … Ce cântăreață și actriță iconică are o autobiografie mult așteptată care va fi lansată săptămâna aceasta

Barbra Streisand nu a fost mulțumită de modul în care Siri îi spunea numele.

Așa că a sunat CEO-ul Apple pentru a-l remedia. Hei Siri … Ce cântăreață și actriță iconică are o autobiografie mult așteptată care va fi lansată săptămâna aceasta?

Răspunsul, desigur, este Barbra Streisand. Și acum asistentul digital al Apple pronunță numele superstarului exact așa cum îi place.

“My Name is Barbra Streisand”, câștigătoarea a două premii Oscar.

Într-un interviu despre memoriul său viitor, “My Name is Barbra”, câștigătoarea a două premii Oscar a declarat pentru BBC că era sătulă să audă Siri greșindu-i numele. “Numele meu nu este scris cu ‘Z’”, a argumentat ea. “Este Strei-sand, ca nisipul de pe plajă. Cât de simplu poți să fii?”

Într-un gest pe care majoritatea dintre noi doar îl putem visa, acum în vârstă de 81 de ani, a sunat CEO-ul Apple, Tim Cook, să se plângă, a declarat ea companiei media din Marea Britanie într-un interviu publicat luni.

Barbra Streisand Siri
Barbra Streisand Siri

“CNN a contactat Apple pentru comentarii.”

“Și Tim Cook a fost atât de drăguț. A făcut ca Siri să schimbe pronunția … cred că asta este un avantaj al faimei!” a spus ea, potrivit BBC. CNN a contactat Apple pentru comentarii.

Autobiografia lui Streisand, care apare marți, a devenit un bestseller numărul 1 mai devreme în acest an când a devenit disponibilă pentru precomandă.

Memoriul acoperă cei 60 de ani ai câștigătorului EGOT în divertisment și dincolo, începând cu luptele și viața sa timpurie din Brooklyn până la “primele apariții care i-au adus faima în cluburile de noapte din New York”, care au fost începutul “șirului său de succese”, potrivit editurii Penguin Random House.

“Cartea este, ca și Barbra însăși, sinceră, amuzantă, cu opinii și fermecătoare”, se spune pe site-ul său.”

Barbra Streisand WikipediaStiri – Monden