FemaleModaMonden

Mădălina Ghenea, imagini incendiare din vacanță. Rochia decoltată i-a pus în valoare trupul de zeiță

Mădălina Ghenea, imagini incendiare din vacanță. Rochia decoltată i-a pus în valoare trupul de zeiță

Este una dintre cele mai cunoscute celebrități din România, deși locuiește peste hotare, unde are numeroase proiecte din care câștigă bani frumoși. Mădălina Ghenea, imagini incendiare din vacanță. Aprecierile fanilor au curs valuri. Rochia decoltată aleasă de celebrul model i-a pus în valoare trupul de zeiță. GALERIE FOTO

Mădălina Ghenea, imagini incendiare din vacanță

Mădălina Ghenea (34 de ani) nu mai are nevoie de nicio prezentare. Și-a început cariera profesională activând ca model pentru branduri de modă celebre, precum Peroni, L’Oreal și Valentino. În anul 2010 a debutat în domeniul cinematografic, ca actriță în producția italiană „I Soliti Idioti”.

De atunci, Mădălina Ghenea a apărut pe micile ecrane în numeroase rânduri, în filme precum „Dom Hemingway”, „Youth” și „The World is Yours”. Și în prezent este foarte activă în domeniul cu pricina. Este una dintre cele mai admirate celebrități românce când vine vorba despre frumusețea fizică și talentul actoricesc.

Popularitatea nu a obținut-o, însă, doar datorită acestor două aspecte. Numele său este foarte cunoscut și în cercurile sportive, vedeta având mai multe relații cu vedete din sport. Dintre foștii săi parteneri îi amintim pe Niccolo Zaniolo și Marco Borriello. Unele voci susțin că a avut, la un moment dat, interacțiuni și cu Cristiano Ronaldo. Pe lista urmașilor lui Adam pe care tânăra i-a impresionat se află și celebrul Leonardo DiCaprio.

Un lucru este cert: trăsăturile fizice ale Mădălinei Ghenea taie răsuflarea bărbaților, dar nu numai, pentru că și multe reprezentante ale sexului frumos îi apreciază aparițiile și și-ar dori să arate ca ea. Modelul nu ratează nicio ocazie de a se bronza la lumina naturală a soarelui. Iar de fiecare fată când o face, impresionează pe toată lumea.

„Postând din Londra, dar visând la Capri”

Mădălina Ghenea a publicat, în urmă cu puțin timp, imagini incendiare dintr-o vacanță petrecută la Capri. Nu se află în acest moment în concediu, așa cum a precizat, însă se pare că a avut parte de atât de multă fericire încât nu e cu gândul altundeva.

„Postând din Londra, dar visând la Capri”, este mesajul pe care frumoasa actriță l-a notat în dreptul imaginilor ce pot fi vizualizate și în galeria FOTO a acestui material.

S-a afișat într-un costum de baie alb, dintr-o piesă, foarte elegant, în partea de jos acoperindu-l în așa fel încât, la o primă vedere, pare că poartă o rochie extrem de sexy. Mădălina Ghenea a strâns mii de aprecieri din partea fanilor săi, care i-au complimentat imediat aparițiile senzuale.

Vedeta are un trup de zeiță și nu pierde niciodată ocazia de a-și etala silueta în cele mai elegante moduri. Plină de senzualitate, Mădălina Ghenea a cochetat cu camera și a reușit să își surprindă fiecare formă a trupului într-o manieră care a înnebunit cu adevărat fanii. Nu e nevoie să vă spunem noi mai multe, fiindcă fotografiile vorbesc de la sine.