EntertainmentMancareModaMonden

Taverna Florin Călinescu inchisa, primele declarații după ce taverna „La Călinescu” a fost închisă

Taverna Florin Călinescu inchisa – Florin Călinescu, primele declarații după ce taverna „La Călinescu” a fost închisă

Dincolo de cariera lui în televiziune, atât ca actor, cât și ca prezentator și jurat la „Românii au talent”, Florin Călinescu s-a implicat și în afaceri de-a lungul timpului. Acum 20 de ani, în parcul Tineretului din sectorul 4 din București, el a deschis taverna „La Călinescu”.

Florin Călinescu a deschis în urmă cu 20 de ani taverna „La Călinescu”, din parcul Tineretului din București, restaurant care de curând a fost închis de ANPC. Pentru bugetul.ro, el a reacționat și a explicat că nu mai e implicat în această afacere de peste 15 ani.

Nu s-a ocupat multă vreme de această afacere, căci după cinci ani a lăsat-o pe mâna unor prieteni. Acum, taverna a fost închisă de ANPC în urma unor nereguli găsite acolo. Întrebat despre această situație, Florin Călinescu a explicat că el nu mai e implicat, că nu știe ce s-a întâmplat.

Taverna Florin Călinescu inchisa – Florin Călinescu: „Din câte știu eu, până când m-am ocupat eu, nu a fost nicio reclamație”

„Nu știu, eu n-am treabă cu taverna. I-am lăsat numele acolo, nu am trecut pe acolo de vreo 5 ani. Niște oameni pe care i-am cunoscut de-al lungul vremii m-au rugat să se ocupe ei, ca un fel de franciză. Nu mă mai ocup de afacere de vreo 15 ani”, a spus Florin Călinescu pentru Bugetul.ro.

Taverna cred că e de vreo 20 de ani și nu am avut nicio reclamație la ea, mi s-ar părea suspect, dar dacă au găsit mizerie, foarte bine, să o închidă. Astea sunt chestii temporare, nu se închide pe viață. Din câte știu eu, până când m-am ocupat eu, nu a fost nicio reclamație. Cred că în România, dacă vrei să închizi, poți să închizi totul”, a adăugat Florin Călinescu, care a făcut precizări și despre numele restaurantului.

Totodată, el consideră că dacă s-au găsit nereguli la taverna „La Călinescu” înseamnă că decizia ANPC e justificată. „Poate că e ceva justificat, habar n-am. Mai e ceva. E de ajuns ca unul să aibă o treabă cu tine și să spună că nu i-a plăcut mâncarea sau a făcut o alergie.

Florin Călinescu, primele declarații după ce taverna „La Călinescu” a fost închisă: „Dacă au găsit mizerie, foarte bine, să o închidă”
Taverna „La Călinescu” a fost închisă de ANPC. Foto: Facebook