EntertainmentUltima-Ora

Cum își cresc Anca Serea și Adi Sînă cei șase copii

Anca Serea și Adi Sînă cluplul. Anca Serea, în vârstă de 43 de ani, și Adrian Sînă, în vârstă de 46 de ani, formează un cuplu din 2015. Cei doi au 4 copii, Noah, Ava, Moise, Leah, iar din relația cu afaceristul Filip Poplingher, vedeta mai are 2 copii, pe Sarah și David.

Anca Serea și Adi Sînă spun că „parentingul cu blândețe” în ceea ce privește creșterea celor șase copii ai lor. Fosta prezentatoare de televiziune are și câteva reguli, care sunt respectate de toți cu sfințenie.

Invitați de curând în podcastul lui Mihai Morar

Invitați de curând în podcastul lui Mihai Morar, cei doi au vorbit și despre creșterea copiilor lor. Anca Serea și Adi Sînă au mărturisit că ei aleg să își crească copiii cu blândețe și să nu îi certe atunci când fac vreo prostie.

Anca Serea și Adi / Anca Serea: „Îmi doresc foarte mult să-i creștem cu liniște și cu echilibru”

De ceva vreme, Anca Serea a renunțat și la meseria ei, nu mai e prezentatoare de știri la Prima TV, acum ea se ocupă în special de copii, de familie, dar și de afacerile pe care le mai are și de activitatea ei ca influencer în mediul online.

Niște reguli, eu le spun de bun simț

„Jonglăm cu el. Avem niște principii de la care cel puțin eu nu mă abat sub nicio formă. Niște reguli, eu le spun de bun simț. Dar încercăm, pentru că suntem niște persoane puțin mai cunoscute, au fost tot felul de momente în care ei s-au simțit cu o oarecare presiune asupra lor, încercăm să creștem niște copii normali, niște copii care să fie curajoși, echilibrați, asumați. Încercăm să-i ducem la Biserică cât de des putem, eu mai ales, și Adi la sărbători.

„Parentingul cu blândețe, categoric. (…) Noi cu copiii facem asta, parentingul pozitiv, clar!”, a mai spus artistul.

Totodată, ea și-a lăudat copiii, spune că au fost întotdeauna cuminți și foarte rar le-au dat motive de supărare. „Dar sunt tipul de copii care nu ne-au dat aproape niciodată motive să ne ieșim din fire și cred că contează enorm. În general copiii sunt oglinda părinților și ceea ce investim în ei și aș recomanda să investim timp în primul rând. Pe lângă afecțiune, cred că este cel mai mare dar pe care putem să-l facem copiilor noștri”, a mai precizat ea.

Băiatul Ancăi Serea s-a mutat de acasă

De curând, David, fiul cel mare al Ancăi Serea, a fost în centrul atenției. Băiatul în vârstă de 21 de ani a plecat la studii în Olanda în 2021, dar s-a întors în România, de curând. Își continuă facultatea în România și e și preocupat de viața lui amoroasă.

David, care locuiește singur în București, are o relație stabilă cu o tânără, pe care, de altfel, a prezentat-o familiei. Iubita lui David este plăcută de Anca Serea, iar vedeta chiar își dorește ca aceasta să îi devină noră.

„Nu știu dacă este nora mea, dar mie mi-ar plăcea, Doamne ajută să rămână și să se înțeleagă și să facă un cuplu frumos. Deocamdată se înțeleg foarte bine, se iubesc și cred că David este extrem de norocos pentru că și-a găsit o asemenea prietenă.

Noi vorbim cu părinții ei, se înțelegem extrem de bine. Este o fată foarte bine educată și felicitări părinților. A contat foarte mult, sunt copii modești și buni!”, a declarat Anca Serea pentru Impact.ro.