MondenSportTenisUltima-Ora

Andreea Bălan se iubește cu un jucător de tenis mai tânăr cu 9 ani! „Întotdeauna să crezi în magie”

Victor Vlad Cornea (29 ani, #1212 ATP) și Andreea Bălan (38 ani) formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cântăreața l-a însoțit pe jucătorul de tenis în Germania, la turneul ATP Stuttgart.

S-a speculat recent că între Andreea Bălan și Victor Cornea s-ar fi înfiripat o idilă, iar acum zvonurile au fost confirmate de fotografiile postate de cei doi pe rețelele de socializare. Jucătorul de tenis din Sibiu urmărește doar 77 de persoane pe Instagram, printre care se numără și artista.

Cei doi se află acum în Germania, iar Andreea Bălan pare că a devenit brusc un fan înfocat al tenisului. Cântăreața a postat pe rețelele de socializare fotografii de pe terenul de tenis și s-a arătat foarte încântată de acest sport. „Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată”, a scris artista pe Instagram.

Tenismenul Victor Cornea se iubește cu Andreea Bălan

Se pare că diferența de vârstă de 9 ani nu a fost o problemă pentru Andreea Bălan și Victor Cornea. Cântăreața a trecut prin multe dezamăgiri în dragoste în ultimii ani. Ea a suferit enorm după despărțirea de artistul Keo, dar și după divorțul de actorul George Burcea. 

După ce a semnat actele de divorț, Andreea Bălan a avut o relație de aproximativ un an cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. Ulterior, vedeta a fost surprinsă în tandrețuri cu Jador și Cătălin Cazacu, campionul la motociclism. În urmă cu mai bine de o săptămână, Andreea Bălan și Victor Cornea au fost împreună în Paris, informează cancan.ro. 

În 2014, Victor Cornea era sparring partner pentru Klaus Iohannis

Victor Vlad Cornea este un jucător de tenis român, iar cea mai bună poziție în clasamentul ATP la dublu este locul 84 mondial, la 12 iunie 2023.

În 2014, Victor Cornea a apărut într-o fotografie pentru care avea să rămână cunoscut peste ani. Alături de Klaus Iohannis, pe terenul de tenis, la scurt timp ce actualul președinte al României câștigase primul său mandat.

„Fotografia a fost făcută a doua zi după alegeri. Am schimbat câteva mingi cu dânsul și o fac atunci când ne intersectăm. Nimic mai mult. Eu sunt prins cu turneele. Toți vor să știe cum lovește mingea, dacă e bun la tenis. Are o dreaptă corectă. Mai multe, ce să zic? Joacă tenis de plăcere. Noi nu jucăm pe puncte, când ne vedem”, spunea Cornea în 2016, într-un interviu pentru Libertatea.