CrimeEconomicExterneJustitiePoliticaRazboiRazboiReligieTOP VIDEOSUltima-Ora

Război Israel Hamas continuă ! iar protestele cresc în legătură cu criza din Gaza

Razboi Israel Hamas continua !

Razboi Israel Hamas continua ! Războiul dintre Israel și Hamas continuă, iar protestele cresc în legătură cu criza din Gaza. O asistentă medicală americană care a părăsit Gaza săptămâna trecută a descris ororile pe care le-a văzut în enclava asediată sub bombardamentul israelian după ce s-a întors în siguranță în Statele Unite.

Razboi Istrael – Copii cu arsuri masive pe față, pe gât.

Emily Callahan, un manager cu grupul de ajutor Doctors Without Borders (MSF), a declarat pentru Anderson Cooper de la CNN că echipa sa a văzut „copii cu arsuri masive pe față, pe gât, pe toate membrele lor”.

„Deoarece spitalele sunt atât de copleșite, sunt externați imediat după”, a spus ea, adăugând că apoi copiii sunt trimiși în tabere de refugiați fără acces la apă curentă. „Li se dau două ore de apă la fiecare 12 ore”, a spus ea, adăugând că la centrul de instruire Khan Younis al UNRWA din sudul Gaza existau doar patru toalete.

22.000 de persoane strămutate intern și spațiul pe persoană este mai mic de 2 metri pătrați.

Facilitatea găzduiește mai mult de 22.000 de persoane strămutate intern și spațiul pe persoană este mai mic de 2 metri pătrați (aproximativ 21 de metri pătrați), potrivit agenției de ajutor ONU.

Callahan a spus că existau copii cu „arsuri și răni deschise și amputări parțiale care se plimbau în aceste condiții”.

Razboi Israel Hamas continua !

Razboi Israel Hamas continua !

Vă rugăm să ne ajutați!» și nu avem provizii!

„Părinții își aduc copiii la noi și ne spun: «Vă rugăm să ne ajutați! Vă rugăm să ne ajutați!» și nu avem provizii”, a spus ea.

Cel puțin 70% din cei peste 2 milioane de oameni din Gaza sunt acum strămutați, majoritatea trăind în condiții îngrozitoare în adăposturile UN, potrivit UNRWA.

Avertizat cu privire la riscul unei crize de sănătate publică din cauza deteriorării infrastructurii de apă și canalizare.

Într-o declarație luni, agenția a descris condițiile din instalările UNRWA supraaglomerate, care găzduiesc 717.000 de gazani strămutați intern.

A spus că situația din adăposturi este „inhumană” și se deteriorează și a avertizat cu privire la riscul unei crize de sănătate publică din cauza deteriorării infrastructurii de apă și canalizare.

Gaza War 2023 WikipediaCategorie: Stiri Razboi RoStiri Expuse Press