NewsSportUltima-Ora

Incredibil! A fost demis dupa ce doctorii au intervenit pentru a-i proteja pe jucători! Un fotbalist legendar a rezistat doar 17 etape pe banca

Aventura lui Heinze in MLS a fost de scurtă durată.

Gabriel Heinze a fost instalat pe banca tehnică a celor de la Atlanta United pe începutul lui 2021. Însă argentinianul a rezistat doar 17 etape în MLS, în care a înregistrat 4 victorii, 8 egaluri și 5 înfrângeri. 

Potrivit FOX, nu lipsa rezultatelor l-a îndepărtat pe Heinze de la Atlanta, ci metodele drastice de antrenament. Conform aceleiași surse, nu îi lasă pe jucători să bea apă în timpul sesiunii de pregătire, nu le acordă zilele libere cuvenite și îi forță să răspundă la primul apel telefonic pentru a-i comunica unde sunt.

Cu metodele de control ale lui Heinze, conducerea clubului american nu a avut nimic împotriva, însă doctorii echipei au intervenit când apa a fost redusă la antrenament, comunicând că sănătatea jucătorilor este în pericol. Așa că, oficialii clubului s-au conformat și l-au demis pe Heinze. 

Antrenorul este doar la a patra experiență pe banca tehnică, după ce le-a pregătit pe  Godoy Cruz, Argentinos Jrs., Velez Saisfield și Atlanta United. În cariera de jucător, argentinianul a bifat cluburi importante, precum PSG, Manchester United, Real Madrid, Marseille și AS Roma. 

Sursa: Sport.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *