AutoExterneSanatateTOP STORIES

Handicap Taxi Cipru Larnaca – pentru persoane cu disabilitati în scaun cu rotile.

Handicap Taxi scaun cu rotile Cipru Airport Speed

Handicap Taxi Cipru | Transfer aeroport

Handicap Taxi in Cipru & VEHICULE ADAPTATE pentru persoana cu handicap. Cerințe speciale, oferă transferuri accesibile pentru mobilitate la Aeroportul din Cipru

Transfer dedicat de la aeroport pentru persoane cu disabilitati / handicap în Cipru.

Taxi Cyprus Airport Speed ofera TURURI INSULARE și EXCURSIE DE O ZI – Întâlnire și salut la aeroport – Transfer de taxi urban

Handicap Taxi scaun cu rotile în Cipru
Handicap Taxi scaun cu rotile în Cipru

Telefon mobil Wheelchair Taxi Larnaca Servicii. COMANDĂ 24/7 | Contactați numărul de apel al aeroportului Cyprus Taxi WhatsApp sau Viber.

Taxi pentru scaune cu rotile Cipru Contact: +357 99823806. Deschis 24/7!

Transport imediat, taxi și transferuri

Puteți solicita transport imediat și puteți rezerva pentru viitor timp și program servicii speciale de taxi.

Cea mai bună decizie pentru nevoile dvs. de transport

Călătorie într-un singur sens, dus-întors, din oră în oră conform instrucțiunilor și itinerariu personalizat. Agenții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta cu orice preț și informații de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie pentru nevoile dvs. de transport.

Experimentați serviciile de taxi în Cipru

Oferim servicii persoanelor fizice, grupurilor, centrului medical, afacerilor, conturilor corporative, spitalului, companiilor de asigurări etc.

  • Furgonete accesibile scaunelor cu rotile
  • Cea mai mică rată (rate fixe, fără costuri ascunse)
  • Servicii flexibile, fiabile, prietenoase și personale
  • Rezervări disponibile, 24/7, 365 de zile pe an
  • Păstrați disponibilă opțiunea pentru șofer
  • Vehicule curate, sigure, cu climatizare controlată
  • Curse în aceeași zi – fără costuri suplimentare
  • Mai multe opriri disponibile la cerere

Cât costă transportul scaunului cu rotile?

Costul mediu al transportului cu scaunul cu rotile este de aproximativ 20 €-100 € pe călătorie, dar poate varia în funcție de nevoile dvs. Tarifele de transport pentru scaunele cu rotile sunt determinate de echipamentul individului, distanța de călătorie, timpul și alți factori.

La Cyprus Taxi Airport Speed, recunoaștem nevoile și preocupările distincte ale persoanelor în vârstă și ale persoanelor cu dizabilități. Angajamentul nostru se extinde dincolo de simplul transport; Este vorba despre promovarea demnității, a păcii sufletești și a independenței.

Vehiculele noastre, curate și fiabile, devin vase de îngrijire

Imaginați-vă acest lucru: pășiți în interiorul locuinței dvs. confortabile, iar echipa noastră de profesioniști este acolo, gata să vă îndepărteze. Cu o atenție meticuloasă la detalii, vă asigurăm o călătorie fără probleme de la ușa dvs. până la destinația finală. Vehiculele noastre, curate și fiabile, devin vase de îngrijire, reducând decalajul dintre locuri și inimi.

De ce să ne alegeți? De ce să alegeți Cyprus Taxi Airport Speed?

De ce să ne alegeți? Pentru că încrederea este fundamentul nostru. Servim rezidenții și vizitatorii din Cipru, oferind transport accesibil și plin de compasiune pentru toate nevoile dvs. non-urgente. Fie că este vorba de o programare medicală, o ieșire pe îndelete sau o adunare de familie, suntem aici pentru a vă însoți.

Oferim mai mult decât plimbări!!

Pentru persoanele în vârstă care locuiesc în comunități sau pacienții care trec de la unitățile medicale, oferim mai mult decât plimbări. Oferim o cale către independență. Indiferent dacă aveți nevoie de asistență ambulatorie sau asistență pentru scaune cu rotile, șoferii noștri sosesc prompt, asigurându-vă siguranța și confortul.

Disponibil șapte zile pe săptămână, pe tot parcursul anului, cu program flexibil

Și ghici ce? Lucrători din domeniul sănătății, membri ai familiei, asistente medicale și îngrijitori, vă oferim și noi acoperire! Sistemul nostru ușor de utilizat permite programarea ușoară, disponibilă șapte zile pe săptămână, pe tot parcursul anului, cu ore flexibile adaptate confortului dumneavoastră. Spuneți adio taxelor costisitoare de ambulanță – Cyprus Taxi Airport Speed este partenerul dvs. de încredere pentru serviciile de taxi pentru scaune cu rotile cu handicap.

Deci, haideți să pornim împreună în această călătorie. Din ușă în ușă, suntem aici pentru a face viața mai ușoară, o plimbare la un moment dat.

Contactați biroul de taxi din Cipru.

Taxi pentru scaune cu rotile Cipru Contact: +357 99823806. Deschis 24/7!

3 thoughts on “Handicap Taxi Cipru Larnaca – pentru persoane cu disabilitati în scaun cu rotile.

Comments are closed.