ExterneSportTOP STORIESUltima-Ora

Barcelona publică pagina legendelor lui Dani Alves după ce un fost jucător a fost închis pentru agresiune sexuală

Dani Alves, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit vinovat de agresiune sexuală în februarie și a fost condamnat la patru ani și jumătate de închisoare.

FC Barcelona a republicat profilul legendelor lui Dani Alves pe site-ul lor după ce a fost condamnat pentru viol.

Alves, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit vinovat de agresiune sexuală în februarie și a fost condamnat la patru ani și jumătate de închisoare.

The Athletic a raportat că Barcelona a eliminat o pagină web despre Alves din secțiunea “jucători legendari” după condamnarea sa, doar pentru a o republica câteva zile mai târziu.

Barcelona a declarat pentru Sky News că nu are niciun comentariu cu privire la aceste informații. În momentul scrierii, pagina web este încă pe site-ul clubului.

Alves a fost acuzat că a violat o femeie de 23 de ani în ajunul Anului Nou în 2022 în baia privată VIP a unui club de noapte din centrul orașului Barcelona numit Sutton Club.

Procurorii de stat au fost informați de victimă că, în noaptea atacului, a dansat cu Alves și a intrat de bunăvoie în baia clubului de noapte, dar când mai târziu a vrut să plece, el nu a lăsat-o.