EconomicGeneralInternNewsTOP STORIESUltima-Ora

Mărturia fiului Sorinei Pintea: “Mi-a spus că au mai fost 4 tranșe de bani făcute către Liviu Pop”

Fiul Sorinei Pintea, reţinută sâmbătă de DNA, afirmă că, la cererea senatorului Liviu Pop s-a întânit cu o persoană care s-a prezentat ca fiind denunţător în cazul mamei sale şi care a susţinut că sume de bani i-au fost date lui Pop, ca intermediar.

Ionuț Pintea, fiul Sorinei Pintea, fost ministru al Sănătății, reţinută sâmbătă de DNA, s-a filmat spunând că sâmbătă dimineaţă a fost sunat de senatorul PSD Liviu Pop, care i-a spus că trebuie să se întâlnească urgent cu cineva, iar el s-a întâlnit cu ”un domn cu părul grizonat”.

Ionuț Pintea a postat înregistrarea pe Facebook.

“Vreau să fac o mărturie. Este vorba despre ce mi s-a întâmplat azi. Dimineață am fost sunat de senatorul PSD Liviu Marian Pop și m-a rugat să mă întâlnesc cu cineva. M-am înregistrat înainte să mă întâlnesc, deoarece nu știam cu cine mă întâlnesc. A venit la mine un domn mic de înălțime, cu părul grizonat. Mi-a spus că urmează să se întâlnească cu Marius, fiul primarului din Ulmeni, și mi-a spus că are informații care o pot ajuta pe mama. Zice: Știi că, de fapt, eu nu am mai spus de ceilalți bani. Mi-a spus că a fost vorba de alte 4 tranșe de bani, pe care el le-a făcut către Liviu Marian Pop: o dată 40.000 de euro, anul trecut, și o dată câte 5.000 de euro tot către Liviu Pop. Bani care, am înțeles, urmau să ajungă la mama mea. I-am spus: Stați, despre ce vorbiți. Zice: eu sunt denunțătorul. Nu am avut ce să fac, pentru că mie mi-a făcut flagrant la București”, a povestit fiul Sorinei Pintea.

El mai susţine că bărbatul a afirmat că nu ştie dacă banii au ajuns la Sorina Pintea, dar că a avut înţelegere cu Liviu Marian Pop.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *