EntertainmentExterneUltima-Ora

Lance Reddick cunoscutul actor din „The Wire”, a murit la vârsta de 60 de ani

Lance Reddick cunoscutul actor a murit brusc!

Lance Reddick cunoscutul actor a murit brusc vineri dimineață, din cauze naturale conform declarației emise de agentul său. Până în prezent nu au fost dezvăluite alte informații cu privire la circumstanțele decesului său..

Actorul Lance Reddick, cunoscut mai ales pentru rolul de şef de poliţie din „The Wire”, a murit vineri la vârsta de 60 de ani, a anunţat agentul său, potrivit Reuters.

Lance Reddick Actor foto twitterImaginea articolului Actorul Lance Reddick, cunoscut din „The Wire”, a murit la vârsta de 60 de ani

Lance Reddick a murit cu citevazile de lansare!

Moartea actorului a survenit cu doar câteva zile înainte de lansarea celui de-a patra părţi a francizei „John Wick”.

Site-ul de ştiri despre celebrităţi TMZ.com, citând surse din cadrul forţelor de ordine, a anunţat că interpretul a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles.

Reddick a obţinut primul său rol major pe ecran în rolul şefului de poliţie Cedric Daniels în serialul „The Wire”. A jucat ulterior în „Bosch”, „Fringe”, „Oz” sau „American Horror Story.

Activitate cinematografica exceptionala.

Activitatea cinematografică, dincolo de „John Wick”, a inclus apariţii în thrillere precum „Angel has Fallen”, „Monster Party” şi „Godzilla vs. Kong”. De asemenea, a fost cunoscut de pasionaţii de jocuri video ca fiind vocea personajului Comandantul Zavala din „Destiny”.

Informatii Utile
Lance Reddick
NascutLance Solomon Reddick
Iunie 7, 1962
Baltimore, Maryland, U.S.
DecedatMartie 17, 2023 (ani 60)
Studio City, Los Angeles, California, U.S.
EducatieUniversity of Rochester (BM)
Yale University (MFA)
Occupation(s)Actor, musician
Activitate1983–2023
SpouseStephanie Day ​(m.2011)​
Copii3
Cariera incheiata.

Back On Studio News