Female

LANA DEL REY A PURTAT O ROCHIE CUMPĂRATĂ DIN MALL LA PREMIILE GRAMMY 2020

Cea de-a 62-a ediție a premiilor Grammy a fost un adevărat spectacol al ținutelor, vedetele apelând la cele mai reputate brand-uri pentru a avea o apariție impecabilă pe covorul roșu.

PE ACEEASI TEMACele mai spectaculoase accesorii de pe covorul roșu al premiilor Grammy 2020

Printre cele mai apreciate look-uri s-au numărat Billie Eilish în GucciAriana Grande în Giambatista Valli, Lizzo în Versace și nu în ultimul rând, Lana Del Rey în…tr-o rochie din mall! Vedeta a explicat într-un interviu care a fost motivul apariției sale surprinzătoare.

Lana Del Rey a purtat o rochie cumpărată din mall la premiile Grammy 2020

„Aveam o altă rochie, însă am mers în mall alături de iubitul meu pentru a-și cumpăra o curea și am gasit rochia aceasta. Am iubit-o instantaneu, deci a fost o decizie last-minute.”, a declarat cântăreața pentru Entertainment Tonight.

Și într-adevăr, rochia Lanei s-a bucurat de aprecierile criticilor. Argintie, cu cristale aplicate și franjuri, rochia și Del Rey s-au pus în valoare reciproc, astfel încât rezultatul a fost unul spectaculos: rochia cumpărată din mall cu doar 595$ părea chiar o creație custom couture.

Gestul îndrăzneț al Lanei a șocat întreg Internetul. În ciuda apariției impecabile, reacțiile internauților au fost împărțite. „O celebritate de un asemenea calibru să opteze pentru o rochie cumpărată din mall?”, este una din replicile ironice din secțiunea de comentarii a unei fotografii cu cântăreața. Chiar și așa, la scară largă, inițiativa Lanei a fost aplaudată: fanii au explicat că Del Rey este un exemplu inspirațional de cum poți arăta fabulos la un eveniment fără a cheltui o avere pe o rochie.

Sursa: www.verdict.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *