SportTenisTOP STORIESUltima-Ora

Dopaj? Serena Williams, postare controversată acuzată că a sabotat-o pe Simona Halep

Serena Williams, postare controversată după ce a fost acuzată că a sabotat-o pe Simona Halep: „Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par!”

Serena Williams (41 de ani), fosta rivală a Simonei Halep (31 de ani) din circuitul WTA, a postat un mesaj controversat pe rețelele de socializare.

După ce mai multe voci, printre care și fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, au bănuit-o că i-a înscenat scandalul de dopaj Simonei Halep, Serena Williams a stârnit controverse pe internet.

Serena Williams, postare controversată după ce a fost acuzată că a sabotat-o pe Simona Halep: „Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par!”

Serena Williams a făcut săptămâna aceasta o postare care a strâns 690.000 de like-uri, scriind pe Instagram un mesaj cu mai multe înțelesuri: „Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par!”.

Însărcinată cu al doilea copil, Serena apare într-o rochie de seară, neagră, care îi vine ca turnată. Burtica de gravidă nici nu se observă în imagine, deși sarcina este destul de avansată.

Între fanii Serenei Williams și cei ai Simonei Halep nu există o atmosferă plăcută, având în vedere că americanii au lansat o petiție pentru ca româncei să-i fie retrase titlurile de Grand Slam, în urma noilor acuzații de dopaj.

Afirmație-șoc după noile acuzații la adresa Simonei Halep: Se răzbună Serena Williams?”

„Dacă acuzațiile sunt adevărate, finala de la Wimbledon 2019 trebuie revizuită!”, este ideea pe care au marșat americanii pe Twitter, după ce Halep a primit o nouă acuzație de dopaj. Dacă i s-ar retrage titlurile româncei, Serena ar profita de pe urma situației, întrucât a pierudt finala de la All England Club contra româncei cu scorul de 6-2, 6-2.

Susținătorii Simonei Halep au contraatacat, acuzând-o pe Serena Williams că i-a înscenat scandalul de dopaj constănțencei: „Se răzbună Serena Williams care e foarte puternică?”, a fost întrebarea la care Dumitru Dragomir a oferit un răspuns-șoc, potrivit Fanatik: „Da, da!”

„Știi care a fost greșeala cea mai mare a carierei lui Halep, nu? S-a dus la Mouratoglou. A intrat în gura lupului! Mouratoglou, fostul antrenor al surorilor Williams și așa mai departe. Ăia sunt ca frații! Să vedem dacă o fi nevinovată, dar au terminat-o cu acuzația asta și imaginea”, a adăugat interlocutorul lui Dumitru Dragomir, Horia Ivanovici.