EvenimentExterneJustitiePolitica

Marti Donald Trump arestat probabil – in cadrul investigatiei procurorilor din Manhattan

Marti Donald Trump arestat probabil? El a afirmat că se așteaptă să fie arestat marți.

In cadrul investigației procurorilor din Manhattan, și a cerut susținătorilor săi să protesteze împotriva acestei mișcări.

Într-un mesaj postat pe platforma sa de socializare, Truth Social, Trump a scris că “scurgerile ilegale” din cadrul investigației procurorilor au arătat că va fi arestat. “Protestează, recuperează-ți națiunea!” a scris el cu majuscule.

Nicio notificare” în afara “scurgerilor ilegale” către mass-media.

Cu toate acestea, el nu a specificat despre ce a fost informat cu privire la un mandat de arestare sau la potențiale acuzații. Un purtător de cuvânt al campaniei sale a declarat că nu i s-a dat “nicio notificare” în afara “scurgerilor ilegale” către mass-media din partea procurorilor.

Această declarație vine pe fondul unor informații conform cărora avocații săi se pregătesc pentru un posibil mandat de arestare. Trump a numit investigația procurorului Alvin Bragg drept “o poveste cu zâne”.

Bani de tăcere” către actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels

Investigația din New York ar avea legătură cu plățile denumite “bani de tăcere” către actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels înaintea alegerilor prezidențiale din 2016. Un avocat al lui Trump a declarat că aceste plăți nu sunt “o infracțiune” și că Trump a urmat doar sfatul avocatului său de la acea vreme, Michael Cohen, care a depus mărturie în fața unui juriu mare.

Acest apel al lui Trump la proteste amintește de mobilizarea susținătorilor săi înainte de 6 ianuarie 2021, când el i-a invitat prin intermediul rețelelor de socializare la un eveniment organizat la Ellipse, în timp ce Congresul se pregătea să certifice numărătoarea colegiului electoral în favoarea lui Joe Biden. Trump i-a îndemnat pe susținătorii săi să meargă apoi la Capitoliu, unde mulți au năvălit în clădire, forțându-i pe parlamentari să fugă și suspendând temporar procedurile.

Marti Donald Trump arestat Stiri Expuse Romania stiri-expuse.ro
Marti Donald Trump arestat Stiri Expuse Romania stiri-expuse.ro

Modalitate pentru el de a perturba cronologia procurorilor – Marti Donald Trump arestat?

Afirmația lui Trump că va fi arestat ar putea fi o modalitate pentru el de a perturba cronologia procurorilor, având în vedere că existau deja informații conform cărora oficialii aplicării legii s-au întâlnit pentru a se pregăti pentru o astfel de situație, poate săptămâna viitoare.

Dacă va fi acuzat și arestat, Trump va folosi probabil acest moment pentru a-și susține afirmația că este ținta unei investigații nedrepte din partea procurorilor statului și federali. În timp ce se pregătește pentru o altă candidatură

Stiri Expuse Romania