BusinessJustitiePoliticaUltima-Ora

Liviu Dragnea Aliberat Primele declarații ale lui , după ce a iesit din inchisoare ”O perioadă de suferință, abuzuri și umilință”

Liviu Dragnea Aliberat Primele declarații ale lui , după ce a iesit din inchisoare ”O perioadă de suferință, abuzuri și umilință”

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, și că se consideră deţinut politic.

El a afirmat că PSD a devenit un partid condus de laşi. De asemenea, a precizat că va lucra la firma fiului său. Fostul lider PSD a fost aşteptat de iubita sa, Irina Tănase, dar şi de un grup de susţinători, majoritatea vârstnici, care au aplaudat la apariţia sa.

”A fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă. Cea mai mare partea a populaţiei a înţeles de ce a trebuit să ajung aici. Eu mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat .Eu când am plecat, România era o ţară prosperă, cu venituri mari pe care le aveau românii, o ţară în care exista speranţă, exista viitor. Din păcate, astăzi, este o dictatură feroce, este afectată serios libertatea de exprimare, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii. PSD a devenit un partid de operetă, condus de oameni laşi. Toţi sunt laşi. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj şi au rezistat la presiuni”, a afirmat el.

Întrebat cum a găsit PSD, Dragnea a replicat: ”Praf. Un partid fără personalitate”.

În opinia sa, dosarul său este o ruşine.

”Dar DNA ce a înţeles? Să îi ancheteze pe cei care jefuiesc ţara. Discutăm de un jaf generalizat. Asta trebuie să facă DNA”, consideră Dragnea.

El a precizat că cel mai mult i-au lipsit copiii şi iubita sa, Irina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *