EducateJustitieMondenNewsSport

Elevi olimpici baschet luati de Politie – au fost luați cu duba poliției pentru că jucau baschet în curtea școlii

Elevi olimpici baschet luati de Politie Constanta zona Cireșica – Mai mulți elevi de clasa a 9-a din Constanța au fost luați cu duba de poliție și duși la secție după ce au fost prinși că jucau baschet și fotbal în curtea unei școli.

Potrivit relatărilor părintelui unui elev implicat în scandal, incidentul ar fi avut loc vineri seara, în jurul orei 20:00, când polițiștii au fost chemați de locatarii din zona Cireșica, care au reclamat că mai mulți tineri ar face gălăgie în curtea școlii nr. 29.

”Câțiva copii de clasa a-9-a stăteau liniștiti de vorbă în incinta școlii 29 fără a deranja pe nimeni. Pe timpul zilei au jucat baschet sau fotbal tot in curtea școlii 29. La ora 20,00 au sosit câțiva polițiști de la secția 2 care prinseseră toți infractorii din cartier și au ridicat cu mașinile de poliție cam 10 copii, ducându-i la secția 2. M-a sunat copilul că e la poliție și nu știe de ce, că nu a făcut absolut nimic rău”, scrie tatăl unui elev pe Facebook, care postează drept dovadă și fotografia unui proces verbal cu sancțiunea aplicată fiului său.

În continuare, bărbatul povestește că a mers la poliție imediat ce a aflat ce s-a întâmplat.

Și acum începe partea interesantă. Mă legitimez cu cartea de identitate a mea și a copilului, iar polițiștii nu se uita pe buletine. Întreb de ce au luat copilul din curtea școlii și l-au dus la secție. Un domn polițist pe nume Rutea îmi spune că nu avea voie în curtea școlii conform legii 61. Adică dacă nu e elev în școala respectivă nu are voie să se joace și nici să stea în curtea școlii. Bun zic, dar de ce nu se pun panouri pe gardul școlii pentru avertiza copiii că nu au voie în curte sa se joace (răspuns- pauză că nu e competența lui).

Elevi olimpici baschet luati de Politie - au fost luați cu duba poliției pentru că jucau baschet în curtea școlii
Elevi olimpici baschet luati de Politie – au fost luați cu duba poliției pentru că jucau baschet în curtea școlii


Stiri Expuse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *