DrinksEvenimentFashionFemaleModaMondenMuzica

Despre narghia si tot ce trebuie să știți despre cum să configurați o narghilea “Shisha””Hookah” & Accesorii

Despre narghia si cum se amestecă tutunul ” Tabacco”.

Despre narghia si cum să configuraţi un narghilea Cum să configuraţi un narghil. Pasul 1: Asambla-ţi tija cu narghilea, supapă de eliberare a presiunii, vază şi furtun – Test de flux de aer.

Începeți fiecare sesiune de narghilă cu un test de flux de aer, pentru a confirma că țeava dvs. de shisha este în stare de funcționare. Asamblați tulpina cu supapa de eliberare a presiunii incluse, asigurându-vă că rulmentul cu bile este în interior și se mișcă liber. Conectați tulpina la vază, folosind o grămadă de vază și apoi atașați furtunul de narghilă, cu grunjul necesar. Asigurați-vă că fiecare componentă de narghilă este sigură. În timp ce acoperiți partea superioară a tulpinii de narghilea cu mâna, inspirați din furtun. Ar trebui să obțineți foarte puțin aer, ceea ce înseamnă că aveți o narghilă etanșă. În cazul în care primiți aer, verificați dacă este posibilă o potrivire sigură.

Pasul 2: Umpleți vaza cu narghilea cu apă Odată ce fluxul de aer este confirmat, detașați vaza și umpleți cu apă, astfel încât atunci când ați fost reconectată, apa acoperă un (1) inch din tulpina introdusă în jos. Reconectați cu siguranță baza de narghilă cu o garnitură de cauciuc. Acum este un moment bun pentru a seta și scrumiera pe tulpina narghilea.

Narghilea shisha hookah

Cum se amestecă tutunul ” Tabacco” Aroma.

Pasul 3: Cum să împachetezi un bol cu ​​”Flavor” tobacco “Arome” . Shisha poate fi ambalată într-un bol cu ​​narghilă cu multe tehnici. Diferite care pot fi afectate de tipul de tutun și stilul bolului. Vom folosi o metodă de ambalare normală, care funcționează pentru majoritatea mărcilor și bolurilor de tutun shisha. Amestecați shisha în interiorul pungă sau staniu pentru a amesteca glicerină și arome, înainte de a-l rupe și a stropi în vasul narghilea. Umpleți vasul la margine și bateți ușor tutunul până când este ușor sub bord.

Acoperiți vasul bine cu folie de narghilă. Tamburul strânge și fixează marginile în jurul bolului. Folosiți o scobitoare sau un poker cu folie pentru a trage uniform găurile în jurul foliei pentru a crea flux de aer. În cele din urmă, așezați vasul de narghilă umplut deasupra tulpinii, folosind oțetul necesar cu bol de cauciuc.

Pasul 4: Cum se aprinde cărbunele cu narghilă În funcție de stilul de cărbune cu narghilea pe care îl ai, cărbunii de iluminat pot fi foarte diferiți. Iluminare ne-rapidă, cărbune natural trebuie încălzit pe o sobă. De obicei, un arzător de cărbune electric cu bobină. Setați 2-3 cărbuni pe arzător până când o parte devine roșie strălucitoare și apoi rotiți până ce cealaltă parte se potrivește. După ce întregul cărbune este aprins, așezați deasupra foliei de narghilea, uniform în jurul exteriorului vasului de narghilă. Cărbunele rapid ușor durează mult mai puțin timp și poate fi aprins folosind o flacără deschisă, cum ar fi o brichetă sau o chibrit. Pur și simplu țineți cărbunele cu cârlige de narghilă în flacără deschisă, rotind până când se aprinde complet. Așezați deasupra foliei de narghilea.

Pasul 5: Relax Fumatul fericit! Odată ce totul este configurat, dă-i un minut la foc. Dacă începeți să luați pufuri imediat, nu va fi plăcut. Așteptați 4-5 minute pentru ca tutunul shisha să se coace și începe să producă fum și apoi bucurați-vă de aromele de shisha îndrăznețe! Dacă cărbunii încep să cenușească sau să se întunece, sau norii și aroma se disipează, pur și simplu mutați și rotiți cărbunii către un nou punct al vasului. Fumatul fericit!

Pentru mai multe informatii Despre narghia cum se foloseste “trucuri” urmariti adresele de mai jos.

Sursa Shisha Star Cyprus / www.shishastarcy.com / Flavor Tabac Arome / 0

Despre narghia si tot ce trebuie să știți despre cum să configurați o narghilea "Shisha""Hookah" & Accesorii
Despre narghia si tot ce trebuie să știți despre cum să configurați o narghilea “Shisha””Hookah” & Accesorii
Despre narghia si tot ce trebuie să știți despre cum să configurați o narghilea  "Shisha""Hookah" & Accesorii Cum se amestecă tutunul Tabac

Stiri Expuse Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *