EntertainmentMancareMondenSanatate

Deliciul verii. Cum să faci porumb copt, în stil cubanez

Unul dintre deliciile verii este porumbul, fie el copt sau fiert. Pentru a-i potența gustul, unii preferă să-l pudreze cu sare, dar există și alte condimente care îl vor pune în valoare perfect. 

Ingrediente:

    4 știuleți de porumb

    2 linguri unt topit

    ¼ cană parmezan

    1 linguriță paprika

    sare

    1 lime tăiat în sferturi

Mod de preparare:

Curăță știuleții de porumb de foi și îndepărtează mătasea. Spală-i foarte bine și lasă-i la scurs. Pune porumbul pe grătarul încins și frige-l bine pe toate părțile. Când este gata, unge-l cu unt, adaugă sare și tăvălește-l prin parmezanul amestecat cu paprika. Se servește cu felii de lime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *